Nieuws

Soms is een leerling te laat op school of -na de pauze bijvoorbeeld- te laat in de les.

maandag, 25 september 2017

In de week van 25 september gaan alle klassen van leerjaar 2 op kamp naar boerderij De Arendhorst in Ommen. Meer informatie is te vinden in onderstaande documenten.

Nieuwe roosters

zondag, 24 september 2017

Op maandag 25 september gaan de nieuwe lesroosters in. Ze zijn te vinden onder de knop "Roosters" rechts bovenaan in de menubalk. 

Op 27 en 28 september zijn alle klassen uit leerjaar 1 op kamp naar Slagharen.

woensdag, 13 september 2017

A.s. dinsdag vindt er een ouderavond plaats op het Sweelinck College. Wij verwachten een hoge opkomst met veel betrokken ouders in de school!

donderdag, 07 september 2017

Er is vandaag een brief gemaild naar alle ouders/verzorgers van onze leerlingen over het verstrekken van gratis bibliotheekpassen door de OBA.

vrijdag, 01 september 2017

Aanmelden leerjaar 3 kan nog! 

vrijdag, 01 september 2017

In de Nieuwsbrief vind je allerlei informatie over het begin van schooljaar 2017-2018.

Donderdag 20 juli komen onze de leerlingen nog een keer naar school, want om 12 uur begint de uitreiking van rapporten. Daarna wordt het schooljaar gezamenlijk afgesloten. Dit zal tot ongeveer 14 uur duren en dan is het echt VAKANTIE!

In onderstaand schema kun je zien in welk lokaal je wordt verwacht. 

Vorige week ontvingen wij geweldig nieuws:

“Beste mevrouw Tamis, mevrouw Rombouts en meneer Boeijen,

Een of twee jaar geleden hebben jullie op school een reanimeercursus georganiseerd, die ook zoonlief (vorig jaar eindexamen) heeft gevolgd. Ik wil jullie vertellen dat die FAN TAS TISCHE actie van jullie school betekent dat mijn man nu nog bij ons is!!!!

A.s. vrijdag gaan alle derde klassers naar Den Haag voor een praktische les democratie in het kader van Maatschappijleer. Lees de informatie in onderstaand document zorgvuldig.

Hopelijk schijnt de zon op vrijdag 14 juli, want dan vindt de Sportdag plaats voor leerjaar 2.

Wil je weten wat de leerstof en het rooster voor de repetitieweek voor klas 1, 2 en 3 is? En in welke leertuinen je wordt verwacht? Het is allemaal hier te vinden.

Heel veel succes gewenst met de allerlaatste loodjes van dit schooljaar. Zet hem op!

Donderdag 6 juli is een belangrijke dag voor 96% van onze eindexamenkandidaten. Het felbegeerde diploma waar zo ontzettend hard voor is gewerkt, door leerlingen en docenten samen, wordt uitgereikt. Het wordt een feestelijke bijeenkomst, waarvan de details beschreven worden in onderstaand document.

Dit schooljaar hebben wij met veel succes in leerjaar 4 de tweede Sweelinck wintersportreis georganiseerd. Wij willen nu inventariseren of het mogelijk is om komend schooljaar in de week voor de voorjaarsvakantie wederom een fantastische wintersportreis te organiseren.