Nieuws

Maandag 3 juli gaan de leerlingen van de tweede klassen op kamp  naar Overasselt. Alle nodige informatie daarover is te vinden in de brief Ouders. Het wordt een fantastische week in de buurt van Nijmegen, met een goede weersvoorspelling.

Jammer genoeg gaan niet alle leerlingen mee. Voor hen is een alternatief programma dan wel een aangepast programma ontwikkeld, waarover je in de onderstaande documenten meer kunt lezen.

Nog een paar weken en dan zit het schooljaar er weer op. Maar wanneer is wat gepland en hoe zien de laatste loodjes eruit? Daarom een handig schema om er bij te pakken!

Dinsdag 27 juni gaan de leerlingen van de derde klassen op schoolreis naar Parijs. Alle nodige informatie daarover is te vinden in het boekje. Het wordt een fantastische week met gelukkig een gunstige weersvoorspelling.

Jammer genoeg gaan niet alle leerlingen mee. Voor hen is een alternatief programma dan wel een aangepast programma ontwikkeld, waarover je in de onderstaande documenten meer kunt lezen.

dinsdag, 20 juni 2017

Binnenkort wordt de ramadan afgesloten met het Suikerfeest. Onze islamitische leerlingen mogen daarvoor verlof aanvragen. 

Er is een extra toets economie ingelast en er verandert iets wat betreft de pauzes.

dinsdag, 23 mei 2017

Op vrijdag 2 juni tussen 10 -12 uur vinden er interessante workshops plaats voor leerlingen. Informeer je via je je mentor en de posters op school. Heb je interesse? Geef je op!

Er zijn nog enkele plekken voor leerlingen met een advies voor vmbo-t/havo of havo voor het komende schooljaar. 

maandag, 24 april 2017

Lees de nieuwste Nieuwsbrief met nieuwtjes over het volgend schooljaar en de start van onze havo-afdeling, maar ook belangrijke informatie voor de laatste periode van dit schooljaar.

Er zijn nog plekken beschikbaar in verschillende brugklassen van het Sweelinck College!

Op donderdag 20 april vindt het eindexamengala plaats, dit keer in de prachtige Buiksloterkerk in  Amsterdam-Noord.

.

dinsdag, 28 maart 2017

Op woensdag 5 april gaan alle derde klassen naar een heel bijzondere voorstelling in de Meervaart.

woensdag, 22 maart 2017

Op 16 maart heeft klas 1C van een feestelijk ontbijt in de docentenkamer genoten. 

woensdag, 22 maart 2017

Van april t/m juli kun je weer gratis meedoen aan Urban Sports, georganiseerd door TopScore.

Schrijf je NU in!

In de week van 20 maart gaan onze leerlingen weer laten zien wat ze kunnen en wat ze geleerd hebben de afgelopen periode: de repetitieweek komt eraan! 

Facebookpagina foto's wintersport leerjaar 4

woensdag, 15 maart 2017

Vlak voor de Voorjaarsvakantie zijn leerlingen uit leerjaar 4 samen met docenten op een fantastische wintersportreis geweest. De foto's daarvan zijn inmiddels verzameld op een Facebookpagina. Dus als je heimwee hebt of een energiser kunt gebruiken, meld je dan aan en geniet nog even heerlijk na!