Leerjaar 3

Vakkenpakketkeuze en belangrijke data vmbo-t

In deze brief is nadere informatie te vinden over de vakkenpakketkeuze, wanneer het formulier moet worden ingeleverd. Daarnaast zijn nog enkel andere belangrijke even op een rijtje gezet.

 

Beroepsstage vmbo-t

Alles wat je moet weten over de beroepsstage die je gaat lopen op 10, 11 en 12 april kun je vinden in deze brief. Ook wanneer je je stagecontract uiterlijk moet hebben ingeleverd: op 15 februari!

 

Informatieavond havo

De uitnodiging voor de informatieavond op 14 februari over de profielkeuze van onze havisten is hier nog eens na te lezen.

 

 

Stap op de Rode Loper

Op 28 januari gaan alle klassen vmbo-t, leerjaar 3 naar dit evenement, waar ze leuke workshops volgen over lezen, boeken en taal. Ook vinden er ontmoetingen plaats met schrijvers van jeugdboeken. Meer informatie is te vinden op de site.

Het programma voor elke klas is verschillend. In dit document kun je vinden op welke plaats je wordt verwacht. Je moet daar om 10.00 uur zijn, zoals in de begeleidende brief te lezen valt. Het programma duurt tot 14.30 uur.

 header home RL

 

Loopbaanoriƫntatie leerjaar 3

Donderdag 17 januari 2019 vindt van 18.30 uur tot 20.00 u. de vakkenpakketkeuze avond en mbo-carrousel voor de ouder(s)/verzorger(s) en de leerlingen van leerjaar 3 plaats.

Alle leerlingen uit de klassen 3A, 3B, 3C en 3D hebben een brief met de indeling ontvangen.

Tijdens deze avond zal uitgebreide informatie over de pakketkeuze worden gegeven en vinden er verschillende voorlichtingen plaats door het ROC van Amsterdam, ROC Top en het Mediacollege. De avond wordt in samenwerking met het ROC van Amsterdam, ROC Top en het Mediacollege verzorgd.

Programma

18.30 uur - 19.00 uur - presentatie vakkenpakketkeuze VMBO-T in lokaal 52

19.00 uur - 19.25 uur - voorlichting MBO 1

19.30 uur - 19.55 uur - voorlichting MBO 2

 Het PTA-boekje  kun je hier downloaden.

 

Ouderavond over het examenprogramma (PTA) in leerjaar 3

De brief met de uitnodiging en nadere informatie over deze belangrijke avond op 11 oktober vindt u hier

 

Nieuwe verdeling klassen over de leerjaarco's: alles hierover leest u in deze brief.